SPORTSBÅDE

Flexiteek 2G. Det ideelle valg for

Rul

BETROET MÆRKE FOR FØRENDE SPORTSBÅDEBYGGERE

Pardo Yachts

Det siger vores kunder

“Vores kunder er meget tilfredse. Flexiteek er et let materiale, der er nemt at vedligeholde, som ser fantastisk ud, også når det er vådt. Det ligner et teakdæk, men er uden de miljøpåvirkninger som naturlig teak har”.


Stig Olssøn

Produktchef

“Vi startede med at arbejde med Flexiteek i 2019. For os er de centrale egenskaber ved deres dæk, at det er skridsikkert og at det holder sig køligt på varme dage. Materialekvaliteten er virkelig god og vi er meget tilfredse med den nemme kommunikation og de korte leveringstider”.


Torry D. Haugland

Teknisk administrator

”Flexiteek er den ideelle løsning for vores luksus RIB-både, hvor vores kunder ønsker udseendet af ægte teak, men uden al vedligeholdelsen. Flexiteek er nu en sikker favorit og stort set standardudstyr på alle Ribeyes”.


Sophie Hurst

Marketingschef

“Vores kunder er meget tilfredse. Flexiteek ser fantastisk ud, det er nemt at montere og kundesupporten er rigtig god”.


João Liça

Indkøbschef

”Vi har samarbejdet med Flexiteek siden begyndelsen af 2007. Årsagen til dette langvarige samarbejde er at Flexiteek ganske enkelt er det bedste tilgængelige syntetiske PVC-dæk. De nye farver, som de for nylig lancerede, er så tæt på at ligne ægte teak som man kan komme, og deres service er enestående”.


Pat Wiesner

Næstformand for ingeniørfaget

Regal Marine Logo

”Vi har valgt Flexiteek pga. kvaliteten, det realistiske udseende og den fantastiske service som vores leverandør yder. Det opfylder de forventninger der er fra vores yacht-ejere.”


David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Fordelene er indlysende

Flexiteek 2G er det perfekte dæk til din sportsbåd.

Teak – Genopfundet

Med sin finish med fine årer er Flexiteek 2G udformet så smukt, at det ligner ægte teak. Ingen andre ved, at det ikke er ægte teak. Flexiteek 2G er det perfekte valg, hvis du ønsker den traditionelle skønhed ved et skinnende teakdæk. Det fås i varianterne ”som nyt” og ”vejrslidt”. Vi blev grundlagt i 2000 og vi har de mest erfarne teams placeret i hele verden, der kan hjælpe med design, fremstilling og montering af dit syntetiske dæk.

Teak Re-invented

Langtidsholdbart

Flexiteek er en gennemprøvet teknologi, med originale dæk der nu er over 20 år gamle og stadig er smukke. Dit nye dæk levers med 5 års garanti mod materialefejl. Alle dæk fra Flexiteek er fremstillet ved brug af en teknik til vinylsvejsning, der gør sammenføjningerne stærkere end ved brug af almindelig lim. Overfladen er ekstremt slidstærk, UV-stabil og kan sagtens slibes ned, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til det.

Long Lasting

Højtydende

Flexiteek 2G tilbyder væsentlige fordele i forhold til konkurrerende syntetiske dæksystemer.

  • Dets form, der tilpasser sig undersiden, giver en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.
  • Det køler af 30 % hurtigere end et traditionelt kompositdæk.
  • Materialet er op til 35 % lettere, hvilket er fantastisk for hurtiggående yachts, flerskrogsbåde eller speedbåde.
  • Fantastisk ”ådring” gør Flexiteek 2G til det mest naturtro syntetiske dæk.
High Performance

Minimal Vedligeholdelse

Flexiteek 2G kræver meget lidt vedligeholdelse for at opretholde sit smukke udseende. Der er ikke behov for den regelmæssige hårde skuring eller dyre rengørings- og forseglingssystemer, blot en lejlighedsvis skylning, eller spuling ved behov for dybderensning, og dækket fremstår helt nyt. Sæbe og vand fjerner de fleste pletter, herunder olie, brændstof, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 Farvekombinationer

Vores dæk kan fås i 11 forskellige farver. Med tre fugevalg betyder det, at du kan vælge mellem 30 forskellige kombinationer. Så du kan efterligne helt nyt, vejrslidt, skrubbet eller bleget teak. Eller du kan gå efter det mere moderne valg, så som trækul, kul eller cremefarvet.

Se alle farvekombinationer >

Over 30 Colour Combinations

Designmuligheder

Vi kan tilpasse dit dæk og skabe traditionelle og moderne designs med individuelle løsninger – udskåret, tilpasset og efterfølgende finish ved håndkraft. Vi kan også udsmykke dit dæk med skræddersyede designs, logoer og tekst, ved hjælp af computerstyrede præcisionsskæreværktøjer.

Se mulighederne >

Design Possibilities

DÆKDESIGNER

Brug vores dækdesigner til at skabe det perfekte dæk til din sportsbåd.

Design Dit Drømmedæk Til Din Sportsbåd

FÅ INSPIRATION

På udkig efter inspiration til din sportsbåd?

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

IKKE KLAR ENDNU?

Læs flere Ofte stillede spørgsmål omkring produktoplysninger, installation og vedligeholdelse.

Ofte stillede spørgsmål omkring sportsbåde

TAG PÅ EVENTYR

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

{(39646 + 22)}

Trees planted to date

Menu