Designmuligheder

Flexiteek 2G

Vi kan tilpasse dit dæk og skabe traditionelle og moderne designs med individuelle løsninger – udskåret, tilpasset og efterfølgende finish ved håndkraft.

Vi kan også udsmykke dit dæk med skræddersyede designs, logoer og tekst, ved hjælp af computerstyrede præcisionsskæreværktøjer. Tag et kig på nogle af disse eksempler.

Design Possibilities

CNC-udskårne Logoer

CNC-udskårne logoer. Ethvert design og enhver størrelse kan indsættes for at skræddersy dit Flexiteek 2G dæk.

Vær Unik

Der er ingen regler! Hvem siger at planker skal løbe fra for til agter? Goldfish tænker ud af boksen.

Banebrydende

Et meget moderne design der fremhæver formen på denne Sunseeker Hawk 38. Alt er muligt med dæk der er designet til at blive udskåret med en CNC-maskine – hvis du kan forestille dig det, så kan vi fremstille det.

Traditionel

Hvis man holder af det traditionelle, kan man få et meget detaljeret dæk med kantbrædder. Det fås ikke bedre, selv ikke i teak.

Nutidigt

Enkelheden kan nogle gange ligge i detaljen. Her ser du helt lige monterede Flexiteek 2G-paneler der forstærker og bliver forstærket af omgivelserne.

Farvesammensætning

Hvorfor ikke sammensætte forskellige Flexiteek 2G farver? Her er arbejdsområdet udført i praktisk Carbon, mens sidedækket er udført i Off-White Flexiteek 2G med grå fuger. Meget detaljeret med hjørner og kantbrædder.

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu