OVERSIGT FOR BÅDEBYGGERE

For bådebyggere

Rul

BETROET MÆRKE FOR OVER 200 FØRENDE BÅDEBYGGERE

Pardo Yachts

Det siger vores kunder

”Vi monterer Flexiteek 2G på vores sejlbåde, da det helt enkelt er perfekt”. Da vi ikke har oplevet nogen eftersalgskrav, ved vi, at vi har foretaget det rette valg, ved at samarbejde med Flexiteek hvad angår dæk”.


Robert Menzel

Souschef for indkøb

”Vi ser en øget efterspørgsel efter Flexiteek fra vores kunder og med et nemt samarbejde og en god kundeservice fra vores samarbejdspartner, forventer vi at dette marked vokser for os i fremtiden”.


Kræn B. Nielsen

CEO

“Vi startede med at arbejde med Flexiteek i 2019. For os er de centrale egenskaber ved deres dæk, at det er skridsikkert og at det holder sig køligt på varme dage. Materialekvaliteten er virkelig god og vi er meget tilfredse med den nemme kommunikation og de korte leveringstider”.


Torry D. Haugland

Teknisk administrator

“Vores kunder er meget tilfredse. Flexiteek er et let materiale, der er nemt at vedligeholde, som ser fantastisk ud, også når det er vådt. Det ligner et teakdæk, men er uden de miljøpåvirkninger som naturlig teak har”.


Stig Olssøn

Produktchef

”Mine kunder er tilfredse med Flexiteek. Det er vedligeholdelsesfrit, ser rigtig godt ud og det er skridsikkert, hvilket er en meget vigtig egenskab for Elling, da vi er meget fokuseret på sikkerhed”.


Anton van den Bos

Administrerende direktør

”Vi har valgt Flexiteek pga. kvaliteten, det realistiske udseende og den fantastiske service som vores leverandør yder. Det opfylder de forventninger der er fra vores yacht-ejere.”


David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Fordelene er indlysende

Flexiteek 2G er det perfekte dæk til din båd.

Teak – Genopfundet

Med sin finish med fine årer er Flexiteek 2G udformet så smukt, at det ligner ægte teak. Ingen andre ved, at det ikke er ægte teak. Flexiteek 2G er det perfekte valg, hvis du ønsker den traditionelle skønhed ved et skinnende teakdæk. Det fås i varianterne ”som nyt” og ”vejrslidt”. Vi blev grundlagt i 2000 og vi har de mest erfarne teams placeret i hele verden, der kan hjælpe med design, fremstilling og montering af dit syntetiske dæk.

Teak Re-invented

Langtidsholdbart

Flexiteek er en gennemprøvet teknologi, med originale dæk der nu er over 20 år gamle og stadig er smukke. Dit nye dæk levers med 5 års garanti mod materialefejl. Alle dæk fra Flexiteek er fremstillet ved brug af en teknik til vinylsvejsning, der gør sammenføjningerne stærkere end ved brug af almindelig lim. Overfladen er ekstremt slidstærk, UV-stabil og kan sagtens slibes ned, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til det.

Long Lasting

Højtydende

Flexiteek 2G tilbyder væsentlige fordele i forhold til konkurrerende syntetiske dæksystemer.

  • Dets form, der tilpasser sig undersiden, giver en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.
  • Det køler af 30 % hurtigere end et traditionelt kompositdæk.
  • Materialet er op til 35 % lettere, hvilket er fantastisk for hurtiggående yachts, flerskrogsbåde eller speedbåde.
  • Fantastisk ”ådring” gør Flexiteek 2G til det mest naturtro syntetiske dæk.
High Performance

Minimal Vedligeholdelse

Flexiteek 2G kræver meget lidt vedligeholdelse for at opretholde sit smukke udseende. Der er ikke behov for den regelmæssige hårde skuring eller dyre rengørings- og forseglingssystemer, blot en lejlighedsvis skylning, eller spuling ved behov for dybderensning, og dækket fremstår helt nyt. Sæbe og vand fjerner de fleste pletter, herunder olie, brændstof, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 Farvekombinationer

Vores dæk kan fås i 11 forskellige farver. Med tre fugevalg betyder det, at du kan vælge mellem 30 forskellige kombinationer. Så du kan efterligne helt nyt, vejrslidt, skrubbet eller bleget teak. Eller du kan gå efter det mere moderne valg, så som trækul, kul eller cremefarvet.

Se alle farvekombinationer >

Over 30 Colour Combinations

Reduceret Vægt

Flexiteek 2G, der blot vejer 4,5 kg pr. m², er op til 35 % lettere end konkurrerende syntetiske dæksystemer. Dette gør det særdeles attraktivt for hurtigtgående flerskrogsbåde, speed- og sejlbåde. Og hvad der er nok så vigtigt er, at det reducerer den vægt, der befinder sig over vandlinjen, såvel som bådens samlede vægt. Dette resulterer i en lavere tyngdepunkt, hvilket reducerer krængning og forbedrer ydeevnen.

Reduced Weight

VORES LØFTE TIL DIG

Vi er her for at hjælpe dig med at efterkomme dine kunders behov. Vores produkter er designet til at være de bedste inden for deres kategori.

Vi fortsætter med at udvikle og forbedre for at sikre, at det forbliver sådan. Takket være vores globale distributionsnetværk kan vi tilbyde dig uforlignelig service og support.

Fortsat innovation

Vores patenterede materiale har befæstet Flexiteek 2G som markedsførende inden for syntetiske teakdæk. Vi investerer fortsat i at udvikle vores medarbejderes kompetencer, vores produkters kvalitet og effektiviteten i vores processer. Dette omfatter avancerede skære- og svejseteknikker, uddannelse og udvikling af vores medarbejdere og maskinopgradering.

Usædvanlig service

Vi er direkte ansvarlige for hele den produktionskæde, vores materialer gennemgår. Derfor kan vi tilbyde dig skræddersyede farver og mål, designplaner for dit dæk, uddannelse i intern fremstilling og superviseret montering af dækket – enten med dit eget team eller som en fuld servicepakke.

Uforlignelig support

Med distributører i over 50 lande, kan vi hjælpe dig med lokal fremstilling, tilpasning og service, uanset hvor du befinder dig. Vi kan også tilbyde en lang række hjælpemidler og support til præsentation for OEM-forhandlere.

KLAR TIL AT STARTE?

Vælg en eller flere af disse muligheder.

IKKE KLAR ENDNU?

Læs Ofte stillede spørgsmål for bådebyggere.

Ofte stillede spørgsmål for bådebyggere.

GÅ PÅ OPDAGELSE

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu