Det Siger Vores Kunder

”Mine kunder er tilfredse med Flexiteek. Det er vedligeholdelsesfrit, ser rigtig godt ud og det er skridsikkert, hvilket er en meget vigtig egenskab for Elling, da vi er meget fokuseret på sikkerhed”.

Anton van den Bos, Administrerende direktør

Q. Hvornår startede du dit samarbejde med Flexiteek?

A.

Vi startede i 2007. Siden 2010 er næsten alle vores både udstyret med Flexiteek.

Q. Hvorfor valgte du Flexiteek?

A.

Det ser godt ud, og det vedbliver at se godt ud. Vi er også glade for den skridsikre kvalitet. Det er bedre end teak hvad angår dette, og sikkerhed er meget vigtigt for os. Kvaliteten på teak er ikke hvad den var førhen. Nu kommer det for det meste fra erhvervsplantager, hvor det vokser meget hurtigere. Dette resulterer i blødere træ, der bliver alt for hurtigt slidt.

Q. Hvad værdsætter du mest ved Flexiteek?

A.

Prisen er konkurrencedygtig, kommunikationen er god og produktsortimentet markedsføres godt.

Q. Hvad synes jeres kunder om Flexiteek?

A.

De er meget tilfredse med det. De er specielt glade for det ”vejrslidte” udseende, fordi folk tor det er ægte teak. Og de er specielt vilde med at det kræver meget lidt eller ingen vedligeholdelse. Mange af vores kunder har deres både i årtier, så det er en vigtig overvejelse for dem.

Q. Hvad er det, der gør Flexiteek 2G anderledes/unikt?

A.

Det er i virkeligheden en kombination af alle de ovennævnte ting. Et smukt udseende produkt der har en fantastisk ydeevne, til en rimelig pris. Det er blevet det indlysende alternativ til teak.

Elling GALlerI

KLAR TIL AT STARTE?

Vælg en eller flere af disse muligheder.

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu