Fordele

Flexiteek 2G

UDSEENDE DER HOLDER

Flexiteek 2G er et smukt, langtidsholdbart, højtydende dæk, der er designet til at klare alle vejrforhold.

Som et veletableret og førende mærke er Flexiteek 2G ekstremt populær hos bådejere. Dette understreges også med over 200 bådebyggere på verdensplan. Med Flexiteek 2G skal man ikke bruge en masse tid på at skrubbe, slibe og oliere dækket. Vores originale dæk – der blev monteret for ca. 20 år siden – er stadig i brug og ser godt ud.

FORDELENE ER INDLYSENDE

ANCHOR RECEIVER

TEAK – GENOPFUNDET

Med sin finish med fine årer er Flexiteek 2G udformet så smukt, at det ligner ægte teak. Ingen andre ved, at det ikke er ægte teak. Flexiteek 2G er det perfekte valg, hvis du ønsker den traditionelle skønhed ved et skinnende teakdæk. Det fås i varianterne ”som nyt” og ”vejrslidt”. Vi blev grundlagt i 2000 og vi har de mest erfarne teams placeret i hele verden, der kan hjælpe med design, fremstilling og montering af dit syntetiske dæk.

Rul

LANGTIDSHOLDBART

Flexiteek er en gennemprøvet teknologi, med originale dæk der nu er over 20 år gamle og stadig er smukke. Dit nye dæk levers med 5 års garanti mod materialefejl. Alle dæk fra Flexiteek er fremstillet ved brug af en teknik til vinylsvejsning, der gør sammenføjningerne stærkere end ved brug af almindelig lim. Overfladen er ekstremt slidstærk, UV-stabil og kan sagtens slibes ned, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til det.

Rul

HØJTYDENDE

Flexiteek 2G tilbyder væsentlige fordele i forhold til konkurrerende syntetiske dæksystemer.

  • Dets form, der tilpasser sig undersiden, giver en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.
  • Det køler af 30 % hurtigere end et traditionelt kompositdæk.
  • Materialet er op til 35 % lettere, hvilket er fantastisk for hurtiggående yachts, flerskrogsbåde eller speedbåde.
  • Fantastisk “ådring” gør Flexiteek 2G til det mest naturtro syntetiske dæk.

Rul

MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

Flexiteek 2G kræver meget lidt vedligeholdelse for at opretholde sit smukke udseende. Der er ikke behov for den regelmæssige hårde skuring eller dyre rengørings- og forseglingssystemer, blot en lejlighedsvis skylning, eller spuling ved behov for dybderensning, og dækket fremstår helt nyt. Sæbe og vand fjerner de fleste pletter, herunder olie, brændstof, rødvin og fiskeblod.

Rul

OVER 30 FARVEKOMBINATIONER

Over 30 Colour Combinations

OVER 30 FARVEKOMBINATIONER

Vores dæk kan fås i 11 forskellige farver. Med tre fugevalg betyder det, at du kan vælge mellem 30 forskellige kombinationer. Så du kan efterligne helt nyt, vejrslidt, skrubbet eller bleget teak. Eller du kan gå efter det mere moderne valg, så som trækul, kul eller cremefarvet.

Se alle farvekombinationer >

REDUCERET VÆGT

Flexiteek 2G, der blot vejer 4,5 kg pr. m², er op til 35 % lettere end konkurrerende syntetiske dæksystemer. Dette gør det særdeles attraktivt for hurtigtgående flerskrogsbåde, speed- og sejlbåde. Og hvad der er nok så vigtigt er, at det reducerer den vægt, der befinder sig over vandlinjen, såvel som bådens samlede vægt. Dette resulterer i en lavere tyngdepunkt, hvilket reducerer krængning og forbedrer ydeevnen.

Reduced Weight

Designmuligheder

Vi kan tilpasse dit dæk og skabe traditionelle og moderne designs med individuelle løsninger – udskåret, tilpasset og efterfølgende finish ved håndkraft.Vi kan også udsmykke dit dæk med skræddersyede designs, logoer og tekst, ved hjælp af computerstyrede præcisionsskæreværktøjer.

Se mulighederne >

ET GRØNNERE VALG

Flexiteek 2G kan tilbyde dig det samme skinnende udseende som ægte teak har, men uden de miljømæssige dilemmaer der er forbundet med brugen af tropisk hårdttræ. Som alle andre produkter har Flexiteek 2G et miljøaftryk. Vi har taget skridt hen imod at minimere miljøpåvirkningerne, ved at genanvende vores produktionsaffald til andre produkter og bruge REACH-kompatible ftalatfrie blødgørere.

Find ud af mere omkring vores miljømæssige engagement >

A Greener Choice
Market Leading

ET MARKEDSFØRENDE PRODUKT

Flexiteek 2G fremstilles på fem kontinenter, kan fås via over 100 distributører i hele verden og leveres til over 200 førende bådebyggere. Dets patenterede form, der tilpasser sig undersiden, sikrer en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.

HVORDAN ER DET SAMMENLIGNET MED ANDRE?

Find ud af hvorfor over 200 førende bådebyggere vælger Flexiteek.

Hvorfor vælge flexiteek 2g?

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu