SYNTETISK TEAKDÆK

Flexiteek 2G

Flexiteek 2G er det perfekte valg til dit drømmedæk, uanset om det er til en tender eller en superyacht. Det er designet til at give dig det ultimative hvad angår udseende, levetid og ydeevne.

FÅ FLERE OPLYSNINGER OM FLEXITEEK 2G

Benefits

FORDELE

Flexiteek 2G er et smukt, langtidsholdbart, højtydende dæk, der er designet til at klare alle vejrforhold. Det kan tilbyde en lang række fordele sammenlignet med alternative dækprodukter.

Opdag fordelene >

OVER 30 FARVEKOMBINATIONER

Vores dæk kan fås i 11 forskellige farver. Med tre fugevalg betyder det, at du kan vælge mellem 30 forskellige kombinationer. Så du kan efterligne helt nyt, vejrslidt, skrubbet eller bleget teak. Eller du kan gå efter det mere moderne valg, så som trækul, kul eller cremefarvet.

Se alle farvekombinationer >

Over 30 Colour Combinations
Design Possibilities

DESIGNMULIGHEDER

Vi kan tilpasse dit dæk og skabe traditionelle og moderne designs med individuelle løsninger – udskåret, tilpasset og efterfølgende finish ved håndkraft. Vi kan også udsmykke dit dæk med skræddersyede designs, logoer og tekst, ved hjælp af computerstyrede præcisionsskæreværktøjer.

Se mulighederne >

GALLERI

Hvis du er på udkig efter inspiration til din båd, så tag et kig på vores galleri over Flexiteek 2G, der fremviser vores store udvalg af farver.

Se galleriet over Flexiteek 2G >

Gallery
Deck Designer

DÆKDESIGNER

Brug vores dækdesigner til at skabe det perfekte dæk til din båd. Se alle 30 farvekombinationer på motornåde, sejlbåde, sportsbåde eller RIB-både, og send dit design til vores team for at få et tilbud.

Design dit drømmedæk >

HVORFOR VÆLGE FLEXITEEK 2G?

Find ud af hvorfor Flexiteek 2G er det perfekte dæk til din båd. Se hvordan det er sammenlignet med andre syntetisk teakdæk, så vel som ægte teak, kompositplader og EVA.

200 bådebyggere kan ikke tage fejl >

Why Choose Flexiteek 2G?
Manufacturing Flexiteek 2G

FREMSTILLINGSPROCES

Find ud af hvordan vi skaber Flexiteek 2G, fra granulat til profil og derefter fra profil til panel.

Få flere oplysninger >

Ofte stillede spørgsmål

Vores side Ofte stillede spørgsmål er omfattende og indeholder alle aspekter herunder produktoplysninger, installation og vedligeholdelse.

Se Ofte stillede spørgsmål >

FAQs

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu