MOTORBÅDE

Flexiteek 2G. Er det ideelle valg for

Rul

BETROET MÆRKE FOR FØRENDE MOTORBÅDEBYGGERE

Det siger vores kunder

“Flexiteek tilbyder en lang række farver, så vi kan imødekomme vores kunders ønsker, og de får mulighed for at tilpasse næsten enhver form og linjeføring. Vi har behov for, at hele vores udvalg har samme høje kvalitetsstandard, det er derfor af afgørende betydning, at vi er en international virksomhed, der leverer til adskillige lande”.


Javier Ibañez

Teknisk direktør

”Mine kunder er tilfredse med Flexiteek. Det er vedligeholdelsesfrit, ser rigtig godt ud og det er skridsikkert, hvilket er en meget vigtig egenskab for Elling, da vi er meget fokuseret på sikkerhed”.


Anton van den Bos

Administrerende direktør

”Vi har samarbejdet med Flexiteek siden begyndelsen af 2007. Årsagen til dette langvarige samarbejde er at Flexiteek ganske enkelt er det bedste tilgængelige syntetiske PVC-dæk. De nye farver, som de for nylig lancerede, er så tæt på at ligne ægte teak som man kan komme, og deres service er enestående”.


Pat Wiesner

Næstformand for ingeniørfaget

Regal Marine Logo

“Vores kunder er meget tilfredse. Flexiteek ser fantastisk ud, det er nemt at montere og kundesupporten er rigtig god”.


João Liça

Indkøbschef

”Vi har valgt Flexiteek pga. kvaliteten, det realistiske udseende og den fantastiske service som vores leverandør yder. Det opfylder de forventninger der er fra vores yacht-ejere.”


David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Fordelene er indlysende

Flexiteek 2G er det perfekte dæk til din motorbåd.

Teak – genopfundet

Med sin finish med fine årer er Flexiteek 2G udformet så smukt, at det ligner ægte teak. Ingen andre ved, at det ikke er ægte teak. Flexiteek 2G er det perfekte valg, hvis du ønsker den traditionelle skønhed ved et skinnende teakdæk. Det fås i varianterne “som nyt” og “vejrslidt”. Vi blev grundlagt i 2000 og vi har de mest erfarne teams placeret i hele verden, der kan hjælpe med design, fremstilling og montering af dit syntetiske dæk.

Teak Re-invented

Langtidsholdbart

Flexiteek er en gennemprøvet teknologi, med originale dæk der nu er over 20 år gamle og stadig er smukke. Dit nye dæk levers med 5 års garanti mod materialefejl. Alle dæk fra Flexiteek er fremstillet ved brug af en teknik til vinylsvejsning, der gør sammenføjningerne stærkere end ved brug af almindelig lim. Overfladen er ekstremt slidstærk, UV-stabil og kan sagtens slibes ned, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til det.

Long Lasting

Højtydende

Flexiteek 2G tilbyder væsentlige fordele i forhold til konkurrerende syntetiske dæksystemer.

  • Dets form, der tilpasser sig undersiden, giver en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.
  • Det køler af 30 % hurtigere end et traditionelt kompositdæk.
  • Materialet er op til 35 % lettere, hvilket er fantastisk for hurtiggående yachts, flerskrogsbåde eller speedbåde.
  • Fantastisk ”ådring” gør Flexiteek 2G til det mest naturtro syntetiske dæk.
High Performance

Minimal vedligeholdelse

Flexiteek 2G kræver meget lidt vedligeholdelse for at opretholde sit smukke udseende. Der er ikke behov for den regelmæssige hårde skuring eller dyre rengørings- og forseglingssystemer, blot en lejlighedsvis skylning, eller spuling ved behov for dybderensning, og dækket fremstår helt nyt. Sæbe og vand fjerner de fleste pletter, herunder olie, brændstof, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 Farvekombinationer

Vores dæk kan fås i 11 forskellige farver. Med tre fugevalg betyder det, at du kan vælge mellem 30 forskellige kombinationer. Så du kan efterligne helt nyt, vejrslidt, skrubbet eller bleget teak. Eller du kan gå efter det mere moderne valg, så som trækul, kul eller cremefarvet.

Se alle farvekombinationer >

 

Over 30 Colour Combinations

Designmuligheder

Vi kan tilpasse dit dæk og skabe traditionelle og moderne designs med individuelle løsninger – udskåret, tilpasset og efterfølgende finish ved håndkraft. Vi kan også udsmykke dit dæk med skræddersyede designs, logoer og tekst, ved hjælp af computerstyrede præcisionsskæreværktøjer.

Se mulighederne >

Design Possibilities

Dækdesigner

Brug vores dækdesigner til at skabe det perfekte dæk til din motorbåd.

Design your dream Motor Boat DeckDESIGN DIT DRØMMEDÆK TIL DIN MOTORBÅD

FÅ INSPIRATION

På udkig efter inspiration til din motorbåd?

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

IKKE KLAR ENDNU?

Læs flere Ofte stillede spørgsmål omkring produktoplysninger, installation og vedligeholdelse.

Ofte stillede spørgsmål omkring motorbåde

Tag på eventyr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

{(39646 + 22)}

Trees planted to date

Menu