SEJLBÅDE

Flexiteek 2G. Det ideelle valg for

Rul

Betroet mærke for førende sejlbådebyggere

Det siger vores kunder

”Vi monterer Flexiteek 2G på vores sejlbåde, da det helt enkelt er perfekt”. Da vi ikke har oplevet nogen eftersalgskrav, ved vi, at vi har foretaget det rette valg, ved at samarbejde med Flexiteek hvad angår dæk”.


Robert Menzel

Souschef for indkøb

”Vi har valgt Flexiteek pga. kvaliteten, det realistiske udseende og den fantastiske service som vores leverandør yder. Det opfylder de forventninger der er fra vores yacht-ejere.”


David Medina

Driftsleder

”Vi ser en øget efterspørgsel efter Flexiteek fra vores kunder og med et nemt samarbejde og en god kundeservice fra vores samarbejdspartner, forventer vi at dette marked vokser for os i fremtiden”.


Kræn B. Nielsen

CEO

Fordelene er indlysende

Flexiteek 2G er det perfekte dæk til din sejlbåd.

Teak – Genopfundet

Med sin finish med fine årer er Flexiteek 2G udformet så smukt, at det ligner ægte teak. Ingen andre ved, at det ikke er ægte teak. Flexiteek 2G er det perfekte valg, hvis du ønsker den traditionelle skønhed ved et skinnende teakdæk. Det fås i varianterne ”som nyt” og ”vejrslidt”. Vi blev grundlagt i 2000 og vi har de mest erfarne teams placeret i hele verden, der kan hjælpe med design, fremstilling og montering af dit syntetiske dæk.

Teak Re-invented

Langtidsholdbart

Flexiteek er en gennemprøvet teknologi, med originale dæk der nu er over 20 år gamle og stadig er smukke. Dit nye dæk levers med 5 års garanti mod materialefejl. Alle dæk fra Flexiteek er fremstillet ved brug af en teknik til vinylsvejsning, der gør sammenføjningerne stærkere end ved brug af almindelig lim. Overfladen er ekstremt slidstærk, UV-stabil og kan sagtens slibes ned, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til det.

Long Lasting

Højtydende

Flexiteek 2G tilbyder væsentlige fordele i forhold til konkurrerende syntetiske dæksystemer.

  • Dets form, der tilpasser sig undersiden, giver en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.
  • De forbedrede varmereflekterende egenskaber og den reducerede varmeoverførsel betyder, at det køler af 30 % hurtigere end traditionelle kompositdæk.
  • Materialet er op til 35 % lettere, hvilket gør det specielt attraktivt hvis du ejer en hurtiggående yacht, flerskrogsbåd eller speedbåd.
  • Det har et fantastisk greb under alle vejrforhold.
High Performance

Minimal Vedligeholdelse

Flexiteek 2G kræver meget lidt vedligeholdelse for at opretholde sit smukke udseende. Der er ikke behov for den regelmæssige hårde skuring eller dyre rengørings- og forseglingssystemer, blot en lejlighedsvis skylning, eller spuling ved behov for dybderensning, og dækket fremstår helt nyt. Sæbe og vand fjerner de fleste pletter, herunder olie, brændstof, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 Farvekombinationer

Våra däck finns i 11 olika färger. Med tre olika alternativ för nåtlinjerna finns det totalt mer än 30 olika kombinationer att välja mellan. Så ditt däck kan efterlikna teak som är helt nytt, väderbitet, skrubbat eller blekt. Eller varför inte ett modernt alternativ som antracit, kol eller benvit.

Se alla färgkombinationer >

Over 30 Colour Combinations

Reduceret Vægt

Flexiteek 2G, der blot vejer 4,5 kg pr. m², er op til 35 % lettere end konkurrerende syntetiske dæksystemer. Dette gør det særdeles attraktivt for hurtigtgående flerskrogsbåde, speed- og sejlbåde. Og hvad der er nok så vigtigt er, at det reducerer den vægt, der befinder sig over vandlinjen, såvel som bådens samlede vægt. Dette resulterer i en lavere tyngdepunkt, hvilket reducerer krængning og forbedrer ydeevnen.

Reduced Weight

Dækdesigner

Brug vores dækdesigner til at skabe det perfekte dæk til din sejlbåd.

Design your dream Sailing Boat DeckDesign dit drømmedæk til din sejlbåd

FÅ INSPIRATION

På udkig efter inspiration til din sejlbåd?

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

IKKE KLAR ENDNU?

Læs flere Ofte stillede spørgsmål omkring produktoplysninger, installation og vedligeholdelse.

Ofte stillede spørgsmål omkring sejlbåde

Tag på eventyr

This error message is only visible to WordPress admins
{(39646 + 22)}

Trees planted to date

Menu