Det Siger Vores Kunder

”Flexiteek er den ideelle løsning for vores luksus RIB-både, hvor vores kunder ønsker udseendet af ægte teak, men uden al vedligeholdelsen. Flexiteek er nu en sikker favorit og stort set standardudstyr på alle Ribeyes”.

Sophie Hurst, Marketingschef

Q. Hvornår startede du dit samarbejde med Flexiteek?

A.

Vi startede med at samarbejde med Flexiteek omkring 2001/2002, da produktet stadig var ret nyt. Det var en ideel løsning for vores luksus RIB-både, hvor vores kunder ønskede udseendet af ægte teak, men uden al vedligeholdelsen. Flexiteek er nu en sikker favorit og stort set standardudstyr på alle Ribeyes.

Q. Hvorfor valgte du Flexiteek?

A.

Flexiteek bruges som det primære dækmateriale og da sikkerhed er af afgørende betydning for alle vores RIB-både, monterer vi også Flexiteek på alle tilgængelige overflader på båden.

Q. Hvad værdsætter du mest ved Flexiteek?

A.

Med en bestilling på hundrede af dæk om året er Flexiteeks pålidelige levering og hurtige reaktion på kvalitets- og tilpasningsproblemer af afgørende betydning.

Q. Hvad synes jeres kunder om Flexiteek?

A.

Med det antal dæk vi monterer, så er de vist vilde med det!

Q. Hvad er det, der gør Flexiteek 2G anderledes/unikt?

A.

Konstruktionen af dæk fra lange, fleksible planker gør det muligt at dækkene bliver leveret til os oprullet i deres samlede form. Dette gør det meget nemmere at tilpasse end nogen af de pladeløsninger på 8’x4’ (200×100 mm), som man ellers kan få, der skal sammenføjes på stedet.

Ribeye Boats GALlerI

KLAR TIL AT STARTE?

Vælg en eller flere af disse muligheder.

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu