Ofte stillede spørgsmål omkring motorbåde

Flexiteek 2G for motorbåde

Filtrer efter
Hvad er Flexiteek 2G lavet af?
Flexiteek 2G er syntetisk og fremstillet ved hjælp af REACH-kompatible ftalatfrie blødgørere. der gør det fuldt ud genanvendeligt.
Hvor stammer Flexiteek 2G fra?
Flexiteek er en virksomhed, der er grundlagt af en kendt norsk shippingfamilie, der udviklede en ide fra en opfinder og opbyggede den virksomhed vi kender i dag.
Hvor længe har Flexiteek 2G eksisteret?
Vores første udgave blev lanceret i 2000, Flexiteek 2G blev lanceret i 2014.
Hvor lang tid holder det (levetid)?
Flexiteek har været i brug i over 20 år nu, og de tidligste dæk er stadig i fin form. Naturligvis afhænger holdbarheden af hvordan dækket bruges.
Vil det falme eller ændre udseende?
Flexiteek 2G falmer ikke og ændrer sig ikke. Det kan blive et par toner mørkere, når det i længere tid er udsat for elementerne. Det kan komme til at se nyt ud igen, hvis man sliber det som træ.
Bliver det varmt?
Flexiteek 2G bliver varmt under varme klimaforhold, men det er udviklet til at reducere varmeoverførsel og afkøler 30 % hurtigere end et traditionelt kompositdæk.
Hvilke skridsikre egenskaber har det?
Flexiteek 2G har de samme skridsikre egenskaber som teak, og klarer sig bedre end teak, når det er vådt.
Hvor meget vejer Flexiteek 2G?
Flexiteek 2G vejer 4,4 kg pr. kvadratmeter.
Hvilke fordele har Flexiteek 2G sammenlignet med ægte teak?
Flexiteek 2G ser ud som ægte teak, men har fordelene ved at materialet er lettere og det er nemt at vedligeholde.
Hvordan er Flexiteek 2G sammenlignet med andre mærker?
Flexiteek 2G er blot anden generation af syntetiske dæk på markedet og materialet er et lettere og bedre alternativ i forhold til andre på markedet, med en lang række realistiske ”træ”-produkter og farver.
Hvordan er det designet?
Flexiteek 2G kan designes, så det ligner et teakdæk, eller fremstilles i et skræddersyet design med et både moderne, nutidigt eller traditionelt udseende ─ der er ingen grænser for mulige effekter.
Hvordan sammenføjes Flexiteek 2G?
Flexiteek 2G ”svejses” sammen ved hjælp af en teknik til vinylsvejsning, for at sikre korrekt forseglede sammenføjninger.
Hvad er kantbrædder?
Kantbrædder er rammen omkring plankerne og de er normalt en anelse bredere end selve plankerne.
Kan det binde til alle overflader?
Klæbemidlerne fra Flexiteek 2G vil klæbe til de fleste overflader, hvis den overflade, hvor dækket skal fæstnes, males. Ofte kan man bruge 2-komponent epoxy til at skabe en passende overflade, som vores klæbemidler kan påføres.
Hvilke klæbestoffer kan bruges til at lægge det med?
Vi har testet mange klæbemidler og anbefaler, at man bruger 2G MS polymer eller PU2K klæbemidler afhængig af monteringsmetode.
Hvad hvis nu jeg har brug for et tykkere produkt?
Hvis du ønsker det, kan Flexiteek 2G leveres på vandfast krydsfiner, GRP-materiale, laminatplader eller på et skumlag af varierende tykkelse for at muliggøre en perfekt pasform ved fordybninger og kanter.
Vil det blive mast eller bule op under tryk?
Flexiteek 2G vil blive komprimeret, hvis det boltes fast. Vi anbefaler at alt der boltes fast placeres på et solidt materiale så som tufnol, UPVC, aluminium osv.
Kan Flexiteek 2G bruges lodret?
Flexiteek 2G tilpasser sig overfladen, så det kan bruges til de fleste vinkler og kurver, både lodret og vandret.
Hvilken form for vedligeholdelse er der brug for?
Flexiteek 2G kræver minimal vedligeholdelse. Det skal rengøres en gang imellem, og hvis du på et tidspunkt slider årerne ned, vil en hurtig slibning få årerne frem, så det igen ser godt ud og genvinder sine skridsikre egenskaber.
Hvordan skal det rengøres?
We recommend that you use our cleaning agents that have been thoroughly tested for use with Flexiteek 2G. A pressure washer works well for daily cleaning or for deep cleaning and a mild detergent can help remove stubborn stains. Maintenance instructions can be downloaded here .
Kan man slibe det?
Flexiteek 2G kan håndslibes ved hjælp af sandpapir med kornstørrelse 40 til 80, ved at arbejde i årernes retning. Jo grovere sandpapiret er, des dybere vil årerne blive.
Hvor nemt er det at reparere?
Flexiteek 2G er meget nemt at reparere ved hjælp af teknikker til vinylsvejsning. I ekstreme tilfælde kan det ske, at en planke skal skæres ud og erstattes.
Hvad koster det?
Flexiteek 2G er prissat ud fra kvadratmeter og detaljegrad. Man kan indhente tilbud fra vores landedistributører efter anmodning.
Hvilke mængder kan du købe Flexiteek 2G i?
Flexiteek 2G leveres som skræddersyede dæk eller som plader, der kan tilpasses næsten alle størrelser.
Kan det anvendes andre steder end på både?
Ja, Flexiteek 2G er blevet brugt på landjorden, så som bolig- og erhvervsgulve, i fitnesscentre, spabade, autocampere, trailere og køretøjer

LAD EVENTYRET BEGYNDE

Vælg en eller flere af disse muligheder.

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu