Vores Historie

Om os

Alle brancher udvikler deres foretrukne materialer over tid. Producenter af biler, fly, cykler og gulve til boliger har alle udviklet og valgt højtydende alternativer til de materialer de originalt brugte. Bådbranchen er ikke anderledes.

DE TIDLIGE ÅR

Vi grundlagde Flexiteek i 2000, med den målsætning at revolutionere det traditionelle marked for dæk. Ved at ekstrudere ”planker” fra PVC har vi skabt et innovativt produkt, der ser lige så smukt ud som teak. Det giver også væsentlige fordele mht. ydeevne.

Vores ejer, Anders Wilhelmsen Sr, er en dynamisk nordmand med en stærk arv inden for shipping. Vi har trukket på denne maritime arv og viden som inspiration til vores produkt. Vi forstår og har reageret på de høje krav fra de førende bådebyggere.

Hanse 548 monteret med Flexiteek 2G plankefarve Teaktræ med sort fugemasse
Hanse Yachts 548 – Teaktræ med sort fugemasse

Efter to år med udvikling satte lanceringen af Flexiteek 2G i 2014 en ny målestok for eksklusive alternativer til teak, ikke mindst ved at vi løste det tidligere problem, med at det blev for varmt for fødderne.

20 ÅR SENERE

Beautiful, long lasting decking

Det Flexiteek 2G, vi sælger i dag, er et smukt, langtidsholdbart, højtydende dæk, der er designet til at klare alle vejrforhold. Det kan fås i over 30 forskellige farvekombinationer og kan indeholde skræddersyede designs, logoer og tekst. Den usædvanlige kvalitet af vores produktdesign og tilpasningen gør det til alle bådes foretrukne valg, lige fra tenders til superyachts.

Som et markedsførende mærke er Flexiteek 2G ekstremt populær hos bådejere. Dette understreges også med over 200 bådebyggere på verdensplan. Med Flexiteek 2G skal man ikke bruge en masse tid på at skrubbe, slibe og oliere dækket. Vores originale dæk – der blev monteret for ca. 20 år siden – er stadig i brug og ser godt ud.

Marex 330 Scandinavia udstyret med Flexiteek 2G plankefarve teaktræ med sort fugemasse
Affordable luxury

Vi tilbyder overkommelig luksus med minimalt besvær og uden at vi truer vores dyrebare regnskove. Det hele understøttes af omhyggelig installation og enestående support fra vores verdensomspændende distributørnetværk.

GÅ PÅ OPDAGELSE

Forespørgsel

Anmod om et tilbud

Anmod om en prøve

Find en distributør

Kontakt os

{(40152 + 22)}

Trees planted to date

Menu